لطفاً چند لحظه برای مغزینه تامل بفرمائید
  
تعداد سکه : 0
 
نام‌کاربری
رمــــــز




 






مانيتورهای بازيگوش
 

مسئول انبار
 

مسافرخانه زنبوری
 

اعداد سری
 

بچه‌های شلخته
 

معبد مموريس
 

ليست خريد
 

وصيت کيمياگر
 

تخفيف بيسکويتی
 
بسته حــــافظه
مغزینه حافظه می‌کوشد تا با ۱۲ نوع تمرین متنوع، در طی یک دوره ۲۴ جلسه‌ایی، توان حافظه شما را افزایش دهد. مغزینه حافظه، دربردارنده تمرینات مغزی است که عمدتاً با هدف بهبود و تقویت ذخیره اطلاعات و به‌خاطر آوردن آن‌ها در فواصل زمانی کوتاه و مدت‌مدت طراحی شده است.
بزودی
تمرین مانیتورهای بازیگوش، تمرینی جذاب است که حافظه موقت بصری‌فضایی شما را به‌چالش می‌کشد. شما باید در این تمرین با به‌خاطر سپاردن مکان تصاویر مانیتورها، جفت تصاویر مشابه را مشخص کنید.
در این تمرین، شما به‌عنوان مسئول انباری هستید که باید با به‌خاطر سپاردن مکان ذخیره هر یک از کالاهای موجود در انبار، به‌سرعت آن‌ها را جایگذاری کنید. در غیر این صورت کالاهای شما، به سرقت می‌رود. این تمرین، حافظه موقت بصری‌فضایی شما را به‌چالش می‌کشد.
در مسافرخانه زنبوری مغزینه، شما مسئول شمردن و به‌خاطر سپاردن تعداد زنبورهای مسافری هستید که بین کندوهای متعدد دائماً در حال جا‌به‌جا شدن هستند. این تمرین به‌شما کمک می‌کند، حافظه خود را در تغییر سریع اطلاعات ورودی، فعال‌تر کند.
اعداد سری، تمرینی جذاب برای فعال‌تر نمودن حافظه موقت شنیداری شماست. در این تمرین اعدادی برای شما خوانده می‌شود که باید سعی کنید آن‌ها را به درستی در حافظه خود ذخیره کنید.
در تمرین بچه‌های شلخته، شما باید سعی کنید تصاویر اشیایی را که بر روی زمین قرار دارد را به‌دقت به‌خاطر بسپارید، زیرا که بعد از هر بار نمایش، تغییری در این اشیاء رخ می‌دهد که حافظه بصری‌فضایی شما باید آن را پیدا کند.
در این تمرین، شما باید مسیر خود را از بین اتاقک‌های معبد مموریس پیدا کنید و رمز‌های پنهان در هر خانه را بازشناسی کنید. برای انجام این تمرین شما به یادآوری و بازشناسی تصاویر و مسیر‌ها نیاز دارید که با حافظه موقت خود می‌توانید آن را انجام دهید.
حافظه موقت و حافظه بلند‌مدت شما با انجام تمرین لیست خرید به‌چالش کشیده می‌شود. در این تمرین شما باید یک لیست خرید را به دقت به‌خاطر بسپارید تا در فروشگاه مغزینه بتوانید تمامی اقلام داخل لیست را خریداری نمایید.
در تمرین وصیت کیمیا‌گر، قرار است نحوه ساخت محلول‌هایی را یادبگیرید که هر کدام از ترکیبات مختلفی مثل چشم قورباغه، استخوان ، بال مگس و... ساخته شده است. حافظه رویه‌ای شما می‌تواند به شما در انجام این تمرین کمک کند.
تخفیف بیسکویتی تمرینی است که در شیرینی‌پزی مغزینه اجرا می‌شود. در این تمرین شما سعی می‌کنید به‌تدریج، گستره حافظه موقت خود را برای ذخیره اطلاعات بیشتر افزایش دهید.
به‌خاطر سپاردن جفت واژه ‌هایی که گاه با یکدیگر مرتبط هستند و گاه بی‌ارتباط، تمرینی است که برای فعال‌تر نمودن توانایی حافظه شما در تداعی واژگان در تمرین دکتر حافظه‌پور طراحی شده است.
پرداختن به انجام یک فعالیت و به‌خاطر داشتن فعالیت‌هایی که باید در آینده و در راس ساعات خاصی انجام شود، موقعیتی است که در زندگی روزانه ما بسیار مشاهده می‌شود. برای فعال‌تر نمودن حافظه آینده ‌نگر خود ، تمرین بر نامه سرآشپز را انجام دهید.
این اتفاق کی و کجا رخ داد؟ چه‌کسی در آن لحظه همراه ما بود؟ سوالاتی هستند که پاسخ به آن‌ها نیاز به حافظه رویدادی دارد. ما در تمرین چی؟ کی، کِی، کجا؟ سعی داریم این نوع حافظه شما را به‌تدریج‌ فعال‌تر از قبل نماییم.
یکی از بهانه‌هایی که بسیاری اوقات برای توجیه اشتباهاتی که در کار، زندگی و یا تحصیل مرتکب می‌شویم، بیان جمله رایج "‌حواسم نبود" می‌باشد. جمله‌ایی که شاید ندانسته با گفتن آن به یکی از ضعف‌های عملکرد مغزی اشاره می‌کنیم. ضعفی که گاه به آن بی‌توجهی، گاه حواس‌پرتی و گاه بی‌دقتی گفته می‌شود و آنقدر برایمان تکرار و تکرار می‌شود که دیگر به‌عنوان یک اتفاق معمول پذیرفته می‌شود و حساسیت خود را نسبت به این کاستی از دست می‌دهیم. حواس پرتی در دوران کودکی و تحصیل جای خود را به ضعف یادگیری و حافظه می‌دهد و مشکلات متعددی در زندگی شخصی، حرفه ای، و تحصیلی ما ایجاد میکند. بدین ترتیب حواس پرت بودن، از کودکی، از طرف خود و اطرافیان بعنوان ویژگی ذاتی ما تلقی می‌شود. اما واقعیت چیز دیگری است.
مغز ما انسان‌ها وظایف مختلفی را برعهده دارد که می‌کوشد به‌بهترین شکل ممکن آن‌ها را انجام دهد. یکی از وظایف بسیار مهمی که بر عهده مغز می‌باشد، جستجو و آگاه نمودن ما در مورد اتفاقاتی است که در اطرافمان در حال رخ دادن است. اگر این اتفاقات از نظر مغزمان مهم تلقی شوند، اطلاعاتشان به قسمت های مختلف مغز از جمله یادگیری و حافظه منتقل می‌شوند. در مقابل اگر این اتفاقات مهم تلقی نشوند، مغز اطلاعات مربوطه را مورد استفاده قرار نمیدهد. به این وظیفه مغزی توجه می‌گویند. مغز ما گاه می‌تواند به این وظیفه خود عمل کند، اما گاه نیز توان خود را برای انجام وظیفه از دست می‌دهد. شرایطی که در آن می‌گوییم:
من از کودکی فرد حواس‌پرتی بودم، دیگر به آن عادت کردم.
یک لحظه حواسم پرت شد، ممکن است یکبار دیگر سوالتان را تکرار کنید؟
مطالبی را که می‌خوانم، خوب یاد می‌گیرم، هرچه نمره از دست می‌دهم از بی‌دقتی است!
برای آنکه مغزمان بتواند همواره این وظیفه مهم را به‌خوبی انجام دهد، تمریناتی ساخته شده‌اند که انجام منظم آن‌ها توان مغزی را برای جستجو و آگاهی از آنچه که در اطرافمان می‌گذرد، بالا می‌برد و مغز را قوی‌تر می‌کند. این تمرینات که در مغزینه به‌عنوان مغزینه توجه و تمرکز در قالب ۱۲ تمرین طراحی شده‌اند، به ما کمک می‌کنند تا در طی یک دوره زمان‌بندی شده منظم، مغز خود را در انجام این وظیفه تقویت نماییم. پس با ما در دوره ۲۴ جلسه‌ایی مغزینه توجه و تمرکز همراه باشید. در این دوره تمریناتی مانند گروه سرود، آلبوم تصویر، بزرگراه و جورچیدنی منتظر شماست.